• 200 g (3dl) linfrö
  • 50 g (1dl) sesamfrö
  • 50 g (0,75dl) hasselnötter
  • 50 g (0,75dl) mandel
  • 50 g kruska kli, fiberex eller fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1,5 msk brödkryddor
  • 50 g smält smör
  • 1 dl creme fraiche
  • 250 g keso
  • 6 ägg
Super gott LCHF bröd

Fantastiskt bröd som till och med icke-lchf-personer gillar.

Mixa allt till ”mjöl”
Blanda sedan ihop:
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg

Gör så här

Mixa allt till ”mjöl”
Blanda sedan ihop:
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg

Mixa allan nötter och frön till ”mjöl” i till exempel en mixer.

Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper, (jag tog lite solroskärnor på brödet). Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.