• 6 st Prinskorv
  • 5 cm-tjocka skivor Zucchini
  • 2 msk Ekologisk Crème Fraiche
  • 1 dl Grädde
  • Lite tärnad Gräddost
  • 2 msk hackade Färska Örter
  • Svartpeppar och Havssalt
  • Smör
Prinskorv med Gräddstuvad Zucchini

En perfekt lunch för dig som äter enligt LCHF som inte bara går fort att göra utan även är fantastiskt god!

Gör så här
Börja med att steka korven. Skär zucchinin i stavar, häll ner i pannan. Bryn dem runt om. Ta upp korvarna efter en stund, lägg dem på ett fat bredvid plattan, så de håller sig varma. Rör ner crème fraichen och grädden, ta pannan från värmen. Rör ner örterna och osten som får smälta. Rör om och häll sen upp på tallrik. Lägg korvarna på stuvningen och garnera med persilja.