- 6 ägg
- 100 g smält smör
- 2 msk sukrin/sockerersättning (om man vill)
- 1/2 tsk salt
- 90 g cocosmjöll
- 1 tsk bakpulver
- 2 tsk fiberhusk
Gott ljus LCHF bröd gjort på cocos, det här måste ni bara prova!
Gör så här
Blanda ägg, smör , socker, fiberhusk och salt i en bunke. Rör i hop cocosmjöl och bakpulver och tillsätt detta i den första blandningen. Rör det till en smidig smet. Lägg smeten i en brödform, jag fyller inte upp hela formen utan ungefär 2/3 av den, annars blir brödet väldigt platt. Steks i ugnen på 180 grader i 50 minuter. Jättegott! Vill också tillägga att det är lite olika hur mycket cocossmak det är i dom olika cocosmjölsorterna.
Knäckerödet var jättegott och perfekt för mej som har både glutenintollerans, diabetes typ 1, och är lite tjock runt magen. Lisbeth.
Kokosmjöl, var hittar man det? Inte kokosflingor?
Hej hej, undrar varför alla recept jag kollar på är i gram och inte deciliter, vem har en våg idag? Inte jag. Tack för alla goda recept.
Jag har en våg, jättebra när man bakar!