- 3 Paprikor valfri färg
- 400 g Nötfärs
- 50 g Tacokrydda
- 1½ dl Vatten
- 4 Tomater grov hackade
- 1 Gul lök hackad
- 5-10 Pfefferoni fin hackade
- 4 msk Majonnäs
- 2 dl Creme fraiche
- 200 g Riven ost
Supersmarrig tacopaj med få ingredienser! Rekommenderas varmt! Har du tips på hur man kan variera pajen? Tipsa i kommentarsfältet nedan!
Gör så här
- Fräs nötfärsen i en stekpanna. Strö över tacokryddorna blanda häll på vattnet låt kryddorna puttra in i köttfärsen.
- Dela paprikorna på längden ta ur kärnhuset lägg dem i en smord ungsform.
- Fördela köttfärsen i halvorna.
- Hacka tomater, lök och pfefferoni.
- Blanda creme fraiche och majonnäs tillsätt riven ost rör om. Blanda ner tomat, lök och pfefferoni hacket rör om. Bred över de köttfärs fyllda paprikorna.
- Gräddas i 225 grader mitt i ugnen ca 20-30 min eller tills den fått fin färg.
Man kan även använda hela paprikor, skär ett snitt så de står stadigt i formen. Fyll med färs och toppa med röran.
Gott
Sjukt gott blev det!