- 200 g rödspätta
- 1 dl pofiber
- 1 ägg
- 200 g hackad fryst spenat
- 1/2 dl grädde
- vitpeppar
- salt
- smör
Ett gott fiskrecept för dig som ter enligt LCHF. Ca 3 g kolhydrater per portion.
Gör så här
Vänd ner rödspättefiléerna i ett uppvispat ägg och sen i pofibern. Om ni vill kan ni krydda upp pofibern för mer smak.
Lägg en klick smör i en varm panna, så det riktigt fräser. Ner med de panerade filéerna. Stek ganska hårt, så det blir en bra yta utan att bränna. Vänd några gånger , eftersom filéerna är så tunna tar det inte lång tid innan de är klara.
Lägg lite smör i en kastrull och ner med spenaten. när spenaten blivit varm och fallit isär lite så ner med grädde och kryddor och smaka av.
Sen är det bara att servera!
Ca 3 g kolhydrater per portion.
Kommer nog bli denna panering ikväll till fisken.
Ha en underbar dag/ Jimmie