- 4 ryggfiléer av torsk
- 2 dl kokosmjölk
- 3 ägg
- 2-3 dl kokosflingor
- salt och peppar
- smör/kokosolja till stekning
- 1 blomkålshuvud
- 3 msk puré av soltorkade tomater
- 1 dl crème fraiche
Ibland kan det vara gott med lite panerad fisk. Toppen att det finns alternativ till den klassiska brödpaneringen. Kokosmjölk och kokosflingor för fisken knaprig och god.
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader. Tina fisken om den är fryst.
2. Häll kokosmjölen i en skål och blanda med salt och peppar. Vispa upp äggen i en skål och kokosflingorna i en annan.
3. Vänd fiskbitarna i mjölet, sedan i ägget och avsluta med att vända dom i kokosflingorna.
4. Stek i kokosolja eller smör, strax över medelvärme.
5. Koka blomkålshuvudet delat i mindre bitar. Häll av vattnet och mixa med de soltorkade tomaterna och crème fraichen.
6. Smaka av med salt och peppar.
7. Servera med en sallad och svarta oliver.
Bland ingredienser står der kokosMJÖLKmen när man läser hur man ska göra står det kokosMJÖL.
Varför ska man sätta på ugnen? Den ska ju inte användas.. Om man inte tänkt att man ska tina fisken i ugnen..?
Ska fisken doppas i kokosmjölk eller kokosmjöl?
Förvirrande med olika budskap!
Varför ska man sätta på ugnen?
Haha jag säger som dom andra. Varför sätta på ugnen?
Och jag antar att det ska vara kokosmjöl och inte kokosmjölk.