• 20 gram smör
  • 25 gram cashewnötter
  • 1½ msk riven kokos
  • 2/3 msk kokosmjöl
  • 1 2/3 msk stevia strö
  • 10 gram hackad sockerfri mjölkchoklad
  • För chokladkakor: tillsätt lite kakao och extra stevia strö
LCHF recept för Cashew- och kokoskakor

Dessa kakor är väldigt lättlagade samtidigt som kombinationen cashewnötter och kokos är väldigt god!

Gör så här
Finhacka cashewnötterna (jag använder mig av salta) och hacka chokladen. Blanda cashewnötterna med riven kokos, kokosmjöl, sötning och hackad choklad. Blanda även ner kakao och lite etxra sötning för chokladkakor. Blanda sedan ner smöret. Gör fyra stycken platta kakor av kakdegen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 10 minuter tills kakorna får en aning färg i kanterna.