- 500 gram kassler
- 1 st blommkålhuvud
- 1/2 purjolök
- 300 gram broccoli
- 1 msk dijongsenap
- 1 msk japansk soj
- 200 gram fetaost
- 200 gram valfri riven ost
- 2,5 dl grädde
- 1 msk pepparmix
En god LCHF kasslergratäng som passar perfekt till middag.
Gör så här
Sätt ugnen på 225 gr. Strimla kasslern. Skär brockoli blomkål i bitar, strimla purjon. Blanda grädde soja senap. Lägg ett lager brockoli blomkål i botten, lägg ett lager kassler, purjo, smula fetan och strö den andra osten, peppra efter smak. Gör sedan ett lager till. Slå sedan gräddblandningen över och ställ i i ugnen 45 min, halva tiden med folie ovanpå.
Tack till Christer för detta recept. Skicka ett recept du också!
Bilden kryddar ju helt fel, verkar vara tomater å grajjor i den.
Hej, jag har en fråga det står inte i receptet men
är det tomater i gratängen.