Alla recept i kategorin Artiklar

Hem » Recept under "Artiklar"

Bevisat: Äta mycket fett gör att du går ner i vikt.

Recept i kategorin Artiklar Inga kommentarer

Smör, olivolja, grädde och bacon är inte farligt. Tvärtom. Fett är det bästa för den som vill gå ned i vikt. Och några samband mellan högt fettintag och… Läs mer »

5 frågor & svar om LCHF och hälsa

Recept i kategorin Artiklar Inga kommentarer

En kostdoktor svarar på 5 frågor om LCHF och hälsan! Frågor som t.e.x ”Varför går inte jag ner i vikt?” eller ”är det bra att vara ständigt i… Läs mer »

Vad händer med kroppen om du äter 5800 kcal varje dag?

Recept i kategorin Artiklar 2 Kommentarer

Det vet Sam Feltham. Han har under tre veckor utfört ett expriment där han varje dag äter enorma mängder mat enligt LCHF. I genomsnitt så åt han 5794… Läs mer »

lchf-vin

Har ni prövat LCHF-vinet ”Local Rosé”?

Recept i kategorin Artiklar 3 Kommentarer

Local Rosé är en nyhet på Systembolaget som står ut i mängden från vårens andra rosévinslanseringar. Förutom att vara ett gott, franskt rosévin har det 29% mindre kalorier… Läs mer »

Länktips: Våra 5 mest populära LCHF recept

Recept i kategorin Artiklar Inga kommentarer

Här nedan finner ni våra populäraste recept – utifrån era reaktioner på mest facebook likes. 1. Oppsie bröd – 404 facebook likes Recept på ett lätt och luftigt LCHF… Läs mer »

Tappa 5 kilon på 4 veckor med LCHF dieten!

Recept i kategorin Artiklar Inga kommentarer

Att gå ner i vikt behöver inte vara krångligt – så länge du håller dig till rätt kost! Fett, kolhydrater från grönsaker och proteiner är basen på LCHF…. Läs mer »

LCHF för barn och sänkt blodsocker

Recept i kategorin Artiklar Inga kommentarer

Jag fick ett otroligt härligt sms igår kväll från en av mina närmaste vänner (som också börjat med LCHF nu, go A!), hon har en son på ca… Läs mer »

Vad hände när jag gick tillbaka till kolhydrater?

Recept i kategorin Artiklar 3 Kommentarer

Första veckan på kolhydrater var ljuvlig, när jag hade ätit den där första pizzaslicen och första godiset så kändes det som medicinen man får på sjukhuset strax innan… Läs mer »

När skall häxjakten på LCHF’are sluta?

Recept i kategorin Artiklar 1 Kommentar

Aftonbladet har gjort det igen, fläskat upp stora svarta rubriker om att LCHF är farligt. Läser en sedan artikeln handlar det om en studie som gjorts där de… Läs mer »

Vad händer med kroppen när man börjar äta kolhydrater igen?

Recept i kategorin Artiklar 4 Kommentarer

Jag har medvetet valt att kolhydratsprovocera min kropp, och effekterna var inte sena att märkas. De första fyra dagarna gick jag upp 4 kg, och under en månads… Läs mer »

Hur skall man göra när man är sugen på något sött?

Recept i kategorin Artiklar Inga kommentarer

Ibland kan man vilja festa till det lite utan att kolhydraterna skall dra iväg. Det finns faktiskt bra socker-ersättare ute på marknaden. Det bästa jag testat är Sukrin…. Läs mer »

Varför LCHF är provocerande

Recept i kategorin Artiklar 5 Kommentarer

Jag har funderat en del kring varför LCHF kan vara provocerande för människor. Det hänger ihop med att fett och tjockisar inte skall gå ihop, fett blir man… Läs mer »

Hur gör man för att lyckas med LCHF?

Recept i kategorin Artiklar 11 Kommentarer

Mitt namn är Carin och jag har gått ner 43.5 kilo sedan den 13e juli 2011! Jag får ofta frågan hur jag har gjort för att lyckas. Det… Läs mer »