- 4 st skivor skinkstek
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- ½ dl PO-fiber
- Smör
- 4 skivor ost
- 1 vitlöksklyfta
- 3 dl vispgrädde
- 1 dl persilja
- 1 tsk soja
- 1 tsk senap
Den gamla klassiska Fläskschnitzel med ost på LCHF sättet!
Gör så här
Krydda skinkskivorna , båda sidorna! Placera sedan en ostskiva på en halva och vik över en annan skinkskiva över. Pressa ihop kanterna och vänd sen schnitzlarna i PO-fiber. Bryn smör i en stekpanna och stek schnitzlarna i ca 4 minuter på varje sida. Pressa ner din vitlöksklyftan i stekpannan, och tillsätt grädden. Koka såsen under hög värme och rör om tills du har uppnåt önskad konsistens på såsen. Tillsätt senapen, persiljan, lite salt, svartpeppar och sojan. Låt såsen koka någon extra minut och lägg schnitzlarna med ev. köttsaft i såsen.
Är det någon som har ett bra tips på vad man kan servera schnitzlarna med?