• 600 fiskfilé, tilapia
  • 3-5 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 dl vitt torrt vin
  • Gratängmos:
  • 1 stort blomkålshuvud
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 äggulor
  • 2 dl riven ost
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Sås:
  • 1 dl spad, från fisken (silat)
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 1 msk fiskfond
  • 0,5+0,5 dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  • 1 äggula
  • 1-2 krm salt
  • 0,5 krm kajennpeppar
Fatal error: Call to undefined function PostRatings() in /storage/content/32/166232/lchf-recept.se/public_html/wp-content/themes/foodpress/single.php on line 85