- 1 fläskfile
- 1,5 paket bacon
- Vitlök
- Persilja
- Smör
Baconlindad fläskfile med persilja och vitlök, supergott!
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Gör ett djupt snitt i fläskfilen och fyll den med persilja, vitlök och smör. Lägg sedan ut bacon som ett täcke på en skärbräda, placera fläskfilen på och rulla till den är helt inlindad i bacon. Placera den sedan på en plåt och stoppa in den i ugnen tills den fått en innertemeratur på 65 grader.
Åh..jag ska ha fläskfilé idag…då ska jag prova detta recept!
Detta låter underbart, ska testas bums!
Okej och till detta bara grönsaker eller? Vad brukar folk dricka till sånt här?
De låter jätte gott ska ha fläskfile till middag i dag ska prova detta recept
Har provat receptet nu. De var bara sååååå gott. Alla i familjen gillade de och åt med god aptit
Jag provde i helgen, helsmaskens
Mums! ska provas ikväll!
Hej,,
En del recept verkar vara jätte bra/goda, men varför kan man inte skriva ut de som man vill ha???
Det tycker jag var dåligt.. Jag vill ha recepten vid spisen bnär ja lagar mat…
Hälsningar Seija
Seija – Det går alldeles utmärkt att kopiera text (och bild) till ett textdokument, t ex word och skriva ut därifrån. Inte så svårt alls!
Hej alla!
Det här såg jättegott ut. Vi ska göra det här receptet i kväll men med kyckling i stället.
För att få recepten på papper så markerar man texten i receptet genom att hålla ned vänster musknapp och dra pekaren över den. Sen högerklickar man på den markerade texten och väljer kopiera. Öppna sen word eller något annat lämpligt program och klistra in texten genom att högerklicka och välj klistra in. På så sätt kan du få ut fler recept per utskriven sida som är miljövänligare.
Hej Seija
Markera texten och högerklicka klipp ut, öppna ett word dokument högerklicka klistra in. Sen e de bara att skriva ut dina recept =)
Hej Seija!
Du behöver bara markera texten du vill skriva ut, tryck på arkiv gå ner till skriv ut, tryck på de, sen markerar du, skriv ut endast markering, sen trycker du på skriv ut……..klart 🙂
Behöver man inte steka på den i stekpannan lite först?
Mattias: Nej det tror jag inte.. Du steker den ju i ugnen.. 🙂
Går även att markera texten man vill skriva ut och sedan trycka ctrl+p och välja ”Markering”.
Detta verkar förövrigt väldigt gott så detta ska det bli på fredag!
Jag håller på med den nu men jag bryner alltid ytan lite innan ugnen så man behåller mera köttsaft och därav saftigare kött. Och till detta har jag vispat en bea efter Per Morbergs recept som blev sagolik, väntar ivrigt på att köttet ska bli klart =)